YO NO ME SALVO!!!

Una altra joieta…

Mestre Mario B. jo no vull salvar-me, vull arriscar-me a ser un incomprés, reivindique estar al marge del que la societat de consum dicta, lluite per no ser el diferent, no obstant hi ha vegades que ho aconseguisc.

No vull regalar-li als neoliberals la meua derrota, continuaré pensant, i fent possible allà ón puga, que és possible una altra manera de fer les coses,  que la ciutadania tenim la manella per a fer-ho, que una altra actuació de la socialdemocracia és possible, que “MUCHO MÁS TEMPRANO QUE TARDE, DE NUEVO SE ABRIRÁN LAS GRANDES ALAMEDAS POR DONDE PASE EL HOMBRE (i la mujer) LIBRE, PARA CONSTRUIR UNA SOCIEDAD MEJOR”.

Hi ha vegades que sent tristesa per tota la gent que ha quedat en el camí, posat damunt la taula la seua vida pel fet d’aconseguir un altre ordre social, i com la ingrata societat exalta vides buides i de dubtós exemple a seguir, obviant intencionadament les opcions diferents al Pensament Únic.

En homenatge a tots ells i elles..

Y tu, … ¿TE SALVAS? …..Jo intente no salvar-me

Si vols llegir la lletra de NO TE SALVES fes clic en

NO TE SALVES. Mario Benedetti.

<object width=”425″ height=”344″><param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/j1lW_SJF3qM&hl=es&fs=1&”></param><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><param name=”allowscriptaccess” value=”always”></param><embed src=”http://www.youtube.com/v/j1lW_SJF3qM&hl=es&fs=1&” type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” width=”425″ height=”344″></embed></object>
No te quedes inmóvil al borde del camino
no congeles el júbilo
no quieras con desgana
no te salves ahora
ni nunca.

No te salves
no te llenes de calma
no reserves del mundo
sólo un rincón tranquilo
no dejes caer lo párpados
pesados como juicios
no te quedes sin labios
no te duermas sin sueño
no te pienses sin sangre
no te juzgues sin tiempo.

Pero si
pese a todo
no puedes evitarlo
y congelas el jubilo
y quieres con desgana
y te salvas ahora
y te llenas de calma
y reservas del mundo
sólo un rincón tranquilo
y dejas caer los párpados
pesados como juicios
y te secas sin labios
y te duermes sin sueño
y te piensas sin sangre
y te juzgas sin tiempo
y te quedas inmóvil
al borde del camino
y te salvas
entonces
no te quedes conmigo