Imprescindible document gràfic sobre la crisi

Molt bones!!

Després d’un periode estival ampliat, us propose dedicar-nos 35 minuts en informar-nos sobre les causes reals de la crisi, quines son les actuacions que s’han pres des dels poders públics i quines son i seràn les conseqüències.

En aquest document, EL EMPERADOR ESTA DORMIDO: La Crisis Economica, gent com Juan Torres (ATTAC-Espanya), Juan Pozuelo (Expert financer), Ricardo Garcia Zaldivar (ATTAC-Espanya), Felipe López Alonso (Fed. Indústria CC.OO), Pascual Serrano (Escriptor i periodista), entre altres van introduint-nos en la complexitat d’aquesta crisi amb un llenguatge pla i molt accesible.

Cada vegada estic més convençut que la situació d’aquest món sols es resoldrà…

si regenerem la democràcia representativa i avancem cap a la democràcia participativa, observant el que està ocorreguent en SurAmérica,

si construim un altre model economic basat en el respecte i la cooperació, i no en l’abus i la competitivitat

si tenim cura de la nostra mare terra i

si “enmujecemos” tots i totes,

Jo estic buscan en aquest camí!

Anem juntes?