Una altra eixida a la crisi és possible!!!

Forum Social Mundial

Un Altre Món és Possible!!!

Hola amics i amigues:

Temps darrere escriguí un article per a donar a conèixer el procés del Fòrums Social Munidal 2010, l’anomení Crida del FSM: Procés del FSM 2010.

Ara vinc a mostrar-vos a un cop d’ull el resultat, a hores d’ara, d’aquesta crida. He elaborat un mapa amb la localització de tots els esdeveniments que s’han adherit a aquest procés. Des de cada localització podreu veure on es realitza, accedir al seu portal web (si en té), quan es realitza, qui organitza i inclús contactar amb els o les responsables si fora del vostre interès.

Aquesta visualització general ens permet fer-nos una idea de la magnitud que està agafant el Moviment Altermundista, lligat a la consciència de Ciutadania Planetària. De Nord a Sud, d’Est a Oest, ciutadans i ciutadanes estan participant de la vida col·lectiva amb la voluntat de fer d’aquest un Altre Món, amb justicia i igualtat real.

Podreu veure la diversitat de temàtiques que es tracten als 39 esdeveniments que hi ha adherits al procés del FSM2010: els Drets dels Treballadors, l’analisí i les propostes des de la perpectiva de gènere, el respecte cap als indegenes d’arreu del món, l’economia financera, la mare naturalesa, l’educació com a eina i per a una altre món, i altres són els que la citadania planetària tracta de forma sectorial per a elaborar propostes conjuntes i fer camí cap al canvi de consciència de la ciutadania.

Lento pero viene, el futuro se acerca, despacio pero viene….

Per a veure-ho sols heu de fer clic aci o a la opció de la capçalera d’aquesta web Esdeveniments FSM 2010