Fonamental eina d’Educació Ciutadana…

Estan en perill les pensions públiques?

El Consell Científic d’Attac Espanya ha publicat un llibre en el què es tracten les preguntes que tots ens fem i s’avancen les respostes que sempre ens oculten.

El nou llibre està dedicat a combatre el discurs neoliberal que pretén debilitar cada vegada més les pensions públiques per tal que els bancs i entitats financeres disposen, per al seu benefici, de l’estalvi dels treballadors.

Amb llenguatge clar i senzill i amb el màxim afany divulgatiu, el llibre desmunta tots i cada un dels arguments que es solen donar per a denostar les pensions públiques i demostra que aquestos no tenen lògica ni rigor científic. A més, proposa vies perquè el sistema públic de pensions contribuisca al benestar social amb suficiència i seguretat.

Els autors són:

Vicenç Navarro, catedràtic de la Universitat John Hopkins dels Estats Units i de la Pompeu Fabra de Barcelona, membre del Comité Cientific d’ATTAC-Espanya i un dels més reconeguts experts del món en matèria de polítiques públiques;

Juan Torres López, catedràtic d’Economia a la Universitat de Sevilla i autor de “La crisi financera. Guia per entendre-la i explicar-la“, editat per ATTAC i del qual s’han difós dotzenes de milers de còpies per la xarxa, i membre del Comité Cientific d’ATTAC-Espanya i

Alberto Garzón, llicenciat en Ciències Econòmiques i un dels principals impulsors del nou moviment de joves economistes crítics. Membre del Consell Científic d’ATTAC Espanya.

Tot vostre i a difondre’l….