Lentoperoviene

Camara abierta 2.0. Entrevista Ministra de Cultura d’Espanya

Interessant visió la que ens plantegen des d’aquest programa de la 2 Camara Abierta 2.0 (emés el 01/07/09 a la matinada), on es situa la discussió de si Internet va a ser un espai de democratització de la nostra societat o si pel contrari va a continuar siguen un espai més d’emissió de pensament únic, controlat per les grans corporacions i els seus interessos.

Cal dir que aquestes corporacions ja ens tenen guanyada la partida de mà, ja que quan la ciutadania estem començant a “entrar” en la web 2.0, aquestes duen ja molt legislat al seu favor (des de l’àmbit Europeu i Estadounidenc, sobretot).

Ningú diu que aquesta situació s’haja de perpetuar, encara estem a temps de donar batalla.

Aquest és el primer comentari que puje al blog, la “mobilització” “on-line” ès una via fonamental per a donar a conèixer xicotetes i no tan xicotetes experiències que ens facen veure que és possible construir un altre mon.

Fins prompte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *