Lentoperoviene

Salvador Allende: La dignitat i la clarividència feta persona.

Us deixe dos caramelets…

El primer és el discurs de Salvador Allende davant de les Nacions Unides a l’any 1972. Un discurs curtet, però amb una clarividència espectacular. Es pot dir més alt, però no més clar. Ja al 1972 es veia vindre l’actual situació!! Els futuribles que empra, ara SON REALITAT!! Aixi de trist…

Si algú vol conèixer qui era Salvador Allende abans de veure el video pot fer-ho aci.

Dura 2’53 minuts i no te desperdici:

En homenatge a una persona que dona la seua vida per intentar fer de Xile i Latinoamerica un lloc sense oprimits i amb dignitat, i al que la gent del món dels diners amb l’ajuda dels seus aliats al nord del continent l’assassinà, us deixe una cançò de Pablo Milanes, que li reconeix la dignitat i la força de les seues idees de forma molt preciosa:

Yo pisaré las calles nuevamente, Pablo Milanés

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *