Lentoperoviene

El cap de setmana.. con el corazón partio!

El proper cap de setmana hi ha dos esdeveniments que m’han tingut atormentat fins que em vaig decidir:

Campament de Sobirania Alimentària del País Valencià.

Trobada de Joves Sindicalistes de CCOO PV “Isidro Llopis”

Encara que els dos esdeveniments son força interessants he hagut de triar finalment per assitir a la Trobada de Joves Sindicalistes de CCOO PV.

Per un costat el Campament de sobirania alimentària es concebeix com a un espai de participació, formació i discussió entorn de la Sobirania Alimentària. Un lloc de trobada entre organitzacions socials, col·lectius, sindicats, associacions, agricultors, consumidors, camperols… per a començar a construir noves aliances i nous projectes col·lectius, on el fil conductor és la Sobirania Alimentària. Organitzat per diverses organitzacions entre les que figura ATTAC-PV.

La qüestió de la Sobirania Alimentària és i va a ser al llarg d’aquest segle un dels elements entorn al qual hem de parar especial atenció, ja que la industria alimentària i les polítiques agràries, pel que estem veient no estan, ni van a estar, vetllant per la nostra alimentació. Més al contrari, estem anant cap a una cultura alimentària depenent de les grans transnacionals.

Per un altre costat s’hi dona alhora, la Trobada de Joves Sindicalistes de CCOO PV “Isidro Llopis” ,en la qual anem a desenvolupar un judici a l’Estat del Benestar. En un moment en el qual se’ns estan privatitzant els serveis públics i retallant prestacions públiques per part de la mateixa doctrina ideològica que ha generat la crisi, el model Neoliberal, els i les Joves de CCOO PV volem acometre aquesta discussió, sotmetent a lliure examen l’actual situació i proposant des de la perspectiva de la gent del món del treball quines són les eixides per tal que no ens retallen el Salari Indirecte, pactat al llarg d’anys i anys de negociacions.

En qualsevol cas un cap de setmana interessantíssim per a contrastar idees i conèixer a gent preocupada de l’esdevindre del nostre món.

Lento pero viene,

el futuro se acerca,

despacio, PERO VIENE.

1 thought on “El cap de setmana.. con el corazón partio!

  1. No patisques tete. Ja farem posada en comú del campament. Molts ànims al jovent de COCOs en la lluita (dialèctica i ideològica) per la transformació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *