Lentoperoviene

Fonamental eina d’Educació Ciutadana…

Estan en perill les pensions públiques?

El Consell Científic d’Attac Espanya ha publicat un llibre en el què es tracten les preguntes que tots ens fem i s’avancen les respostes que sempre ens oculten.

El nou llibre està dedicat a combatre el discurs neoliberal que pretén debilitar cada vegada més les pensions públiques per tal que els bancs i entitats financeres disposen, per al seu benefici, de l’estalvi dels treballadors.

Amb llenguatge clar i senzill i amb el màxim afany divulgatiu, el llibre desmunta tots i cada un dels arguments que es solen donar per a denostar les pensions públiques i demostra que aquestos no tenen lògica ni rigor científic. A més, proposa vies perquè el sistema públic de pensions contribuisca al benestar social amb suficiència i seguretat.

Els autors són:

Vicenç Navarro, catedràtic de la Universitat John Hopkins dels Estats Units i de la Pompeu Fabra de Barcelona, membre del Comité Cientific d’ATTAC-Espanya i un dels més reconeguts experts del món en matèria de polítiques públiques;

Juan Torres López, catedràtic d’Economia a la Universitat de Sevilla i autor de “La crisi financera. Guia per entendre-la i explicar-la“, editat per ATTAC i del qual s’han difós dotzenes de milers de còpies per la xarxa, i membre del Comité Cientific d’ATTAC-Espanya i

Alberto Garzón, llicenciat en Ciències Econòmiques i un dels principals impulsors del nou moviment de joves economistes crítics. Membre del Consell Científic d’ATTAC Espanya.

Tot vostre i a difondre’l….

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *