Lentoperoviene

JO TAMBÉ VULL UNA BANCA PÚBLICA!!!

JO TAMBÉ VULL UNA BANCA PÚBLICA!!!


CAMPANYA PER LA NACIONALITZACIÓ DE LES CAIXES D’ESTALVIS

La situació actual de l’economia espanyola és preocupant. La crisi provocada per “els mercats” està tenint severes repercussions socials, que afecten fonamentalment a la població més vulnerable. Repercussions que s’agreujaran pels efectes recessius que tindran les recents mesures d’ajust econòmic i reforma laboral, imposades al govern pels poders financers.

Resulta evident la manifesta incapacitat de la banca privada per garantir la necessària estabilitat financera i el finançament de l’activitat econòmica, imprescindibles per a la recuperació de l’activitat econòmica i de l’ocupació que ens permetran eixir de la crisi.

Per garantir l’estabilitat financera i la recuperació de l’activitat econòmica i l’ocupació, ATTAC, a proposta del seu Consell Científic, reclama dels grups parlamentaris que procedisquen a posar en marxa les iniciatives que siguen necessàries perquè el govern duga a terme amb caràcter d’urgència la nacionalització de les caixes d’estalvis.

La majoria d’aquestes institucions financeres es troben actualment properes a la fallida tècnica, i abans que l’Estat procedisca al seu salvament amb fons públics com s’ha proposat, ATTAC considera que és una ocasió històrica de recuperar la seua titularitat i gestió pública i fer passos efectius cap la recuperació d’una banca pública cada vegada més necessària.


Text sencer de la proposta:
PER UNA BANCA PÚBLICA JA!!!
PER UNA BANCA PÚBLICA JA!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *