Lentoperoviene

INAUGURACIÓ DEL CURS DE L’ESCOLA MARIA MOLINER.

Escola_Maria_molinerAhir es donà la veu d’eixida, en el Teatre Municipal de Silla, al projecte, que diverses associacions de dones feministes de la comarca de l’Horta Sud de València, desenvolupen des de fa ara 6 anys: l’ESCOLA DE CIUTADANIA EN FEMENÍ MARIA MOLINER.

Aquest és un espai de trobada, d”aprenentatge col·lectiu, de construcció d’alternatives i propostes, on entre altres les dones troben un espai per a exercir la SORORITAT i els homes trobem un espai de creixement personal. I si, totes juntes fem camí cap a una societat més igualitaria.

L’acte d’inauguració fou molt emotiu i carregat, com no pot ser d’una altra forma, de sororitat, solidaritat, empatia, complicitat, cooperació i conèixement. En ell intervingueren alumnes, exalunes, professores, exprofessores, coordinadores del projecte i persones que amb un esperit planament altruista aportaren el seu granet per espentar aquesta il·lusionant realitat que és l’ESCOLA DE CIUTADANIA EN FEMENÍ MARIA MOLINER.

Per la meua part, vaig contribuir presentant el módul que impartiré de Noves Masculinitats. Vull reiterar l’agraïment esxpressat ahir, a les coordinadores de l’Escola per oferir-me la possibilitat de creixer i aprendre en un ambient tant positiu i participat. Dona goig sentir-te part des del principi d’un projecte en el qual participa gent que admires i segueixes les seues reflexions com poden ser Carmen Castro, Angela Escribano, Paqui Mendez i altres.

Des d’aci, el meu blog, us anime a que us matriculeu en el curs, podeu fer-ho en aquest enllaç, on trobareu tota la informació.

Us deixe la presentació de diapositives a continuació per a que us animeu a matricular-vos en el curs sencer.

Amb l’ànim de trobar-nos en l’aula i poder compartir l’experiència d’aprendre juntes.. Una forta braçada Molinera a totes les conformeu aquest grup humà tan valuós!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *