Lentoperoviene

Xerrades de noves masculinitats a la vista…

El fet de participar en diversos espais de la vida pública (moviments socials i sindical) fa que en ocasions, com la present, no puga treure temps per dedicar-me a escriure, activitat amb la qual em trobe agust com a exercici d’estructuració del pensament i com a fixació de posicionaments polítics que més endavnt tinc l’oportunitat de qüestionar-me, avaluar-me, per a trobar eixe punt de tendència màxima a la coherència política i personal.

Aquesta curta entrada la faig per a informar dels actes que tinc a la vista, per a aquelles persones que tingueu interés d’escoltar el que puga dir en matèria de Masculinitats diferènciades a la patriarcal…

Espere treure temps, i escriure algunes reflexions que em venen al cap del moment polític actual…

Si voleu.. ens veiem a…

Dijous 3 de Març a Pinedo (València)

Reptes per al Segle XXI: Per una convivència en Igualtat

Divendres 4 de Març a Benetusser

Video-Fòrum: “No es país para mujeres”de Jon Sistiaga

xerrada_3mars BENETUSSER_2016

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *